ویتامین E ترکیبی است محلول در چربی که در سال 1936 ازجوانه ‌ی گندم جدا شد و آلفا توکوفرول نامیده شد. این نام مشتق از کلمه‌ی یونانیTOKOS به معنی "تولد کودک" و PHEREIM یعنی به "دنیا آوردن" و OL برای نشان دادن عامل الکلی موجود در ساختمان این ویتامین است. در سال‌های بعد دو توکوفرول دیگر، به ‌نام‌ های بتا وگاما توکوفرول از روغن‌های گیاهی جدا شدند که فعالیت بیولوژیکی کمتری نسبت به آلفا توکوفرول داشتند و مشخص شد که آلفا توکوفرول مؤثرترین فرم ویتامین E در پیشگیری از علایم کمبود ویتامین E است.
ادامه مطلبwwwwwwww

طبقه بندی: تغذیه و ورزش،

تاریخ : پنجشنبه 12 آذر 1394 | 05:42 ب.ظ | نویسنده : سن سی کریوند | نظرات

طبق گزارش‌های مرکز کنترل و جلوگیری از بیماری‌ها، حتی در 30 سال اخیر در بین کودکان آمریکایی دو برابر و در بین نوجوانان آمریکایی سه برابر شده است. بالا رفتن آمار چاقی در کودکان به یک نگرانی جدی تبدیل شده است، زیرا باعث بروز بیماری‌های مختلف می‌شود مانند: دیابت نوع دو، سندروم متابولیک و کبد چرب.


ادامه مطلب

طبقه بندی: مقاله‌های ورزشی،

تاریخ : شنبه 7 آذر 1394 | 06:08 ب.ظ | نویسنده : سن سی کریوند | نظرات
.: Weblog Themes By BlackSkin :.