این ویتامینها که شامل گروه ویتامینهایB و ویتامینC است دارای خواص متفاوتی از گروه قبلی است . از خصوصیات عمومی آنها این است * که چون در آب محلول هستند، * راحت تر جذب می شوند ، * در بدن ذخیره نمی شوند مگر به میزان کم و * در اعمال بسیار حیاتی بدن نقش اساسی دارند به صورتی که فقدان بیش از حد تعدادی از آنها به مرگ فرد می انجامد. * این گروه نسبت به گروه محلول در چربی حساس تر هستند و در اثر عواملی چون حرارت، مواد شیمیایی و ... سریعتر از بین می روند.
ادامه مطلب

طبقه بندی: تغذیه و ورزش، پزشکی و ورزش،

تاریخ : دوشنبه 29 شهریور 1395 | 02:38 ب.ظ | نویسنده : سن سی کریوند | نظرات

ویتامین K ؛ ویتامینی برای انعقاد خون

کشف ویتامین ها و آشنایی با خواص آنها، دانشمندان را بر آن داشت که در جستجوی تعداد بیشتری از ویتامین ها باشند.

در سال 1935 یک دانشمند دانمارکی طی یک سری تحقیقات ، متوجه وجود یک نوع ویتامین در بدن مرغ شد که ضد خونریزی بود. این دانشمند آن را ویتامین
K نامید.


ادامه مطلب

طبقه بندی: تغذیه و ورزش، پزشکی و ورزش،

تاریخ : یکشنبه 7 شهریور 1395 | 02:53 ق.ظ | نویسنده : سن سی کریوند | نظرات
.: Weblog Themes By BlackSkin :.